Chat on WhatsApp

Parketmaat Midden Nederland
06-54 73 79 88 | info@parketmaat.nl

Bezoekadres (elke vrijdag van 13:00 tot 17:00, zaterdag van 11:00 tot 17:00 uur en andere dagen op afspraak)
Showroom | Centurionbaan 42 | 3769 AV Soesterberg

2
3
4

Parketvloeren

Parketvloer ook wel lamelparket genoemd is parket dat bestaat uit planken opgebouwd uit verschillende lagen. De bovenste laag, oftewel toplaag, bestaat uit hardhout. De onderlaag bestaat uit multiplex, meestal 10-15 mm dik en bij voorkeur beuken- of hardhout.

In een fabriek worden de twee lagen met lijm samengeperst. De planken worden fabriekmatig afgewerkt met olie of lak. Doordat de plank is opgebouwd uit verschillende lagen, is de werkingskans tot een minimum beperkt, waardoor lamelparket onder meer prima geschikt is om zwevend te leggen en wordt aanbevolen in nieuwbouwwoningen. De lamelparketvloerdelen hebben aan vier zijden een messing en groef.

Solidfloor

Bij ParketMaat kunt u kiezen uit een prachtige collectie parketvloeren van het gerenommeerde merk Solidfloor™.

Solidfloor™ ontwerpt en vervaardigt hoogwaardige houten vloeren, die zorgen voor een warme, intieme sfeer, in elke leefruimte in huis, maar ook in hotels, winkels en kantoren. Hout is een prachtig natuurlijk materiaal.

Solidfloor™ staat voor kwaliteit, innovatie en design. Met vernieuwende technieken van afwerking creëren we een grote variëteit aan verrassende vloeren, elk met net weer andere karakteristieken. Strak, modern, klassiek of doorleefd; het uitgebreide en actuele assortiment van Solidfloor™ biedt interieuroplossingen voor elke smaak, stijl en wens.

 

Parketmaat Midden Nederland

06-54 73 79 88
info@parketmaat.nl

Bezoek onze showroom

Centurionbaan 42
3769 AV Soesterberg

Maak een afspraak